Mooie avondvierdaagse Odiliapeel 22-06-2013 22:22:10

De zeventiende avondvierdaagse werd vorige week in Odiliapeel gehouden, zoals elk jaar georganiseerd door W.S.V. De Eekhoorn. Er deden 231 deelnemers groot en klein mee aan een wandeling van 5 of 10 km.

foto a4d2013

Mede door het mooie, warme weer was de tocht voor sommige best zweten geblazen maar gelukkig hadden veel deelnemers hierop gerekend en extra water meegenomen voor onderweg. Op de eerste dag werd aan de kinderen door Kinderopvang Kiobra een rugzak uitgedeeld voor de snoepjes en pakjes drinken. De wandeling ging door het mooie landschap van Odiliapeel en er werd tijdens het wandelen ook genoten van de fluitende vogeltjes in het bos, zonnestralen door het bladerdek en grazende, verbaasd kijkende koeien in het weiland. Hier en daar galmen liedjes door het bos van kinderen die zo met vrienden en vriendinnetjes het tempo erin houden. Halverwege de wandelingen is er een rustpunt ingericht om wat te drinken. De weergoden waren Odiliapeel vorige week gunstig gezind en bleef het meeste tijd droog. Op vrijdag stonden er natuurlijk vaders, moeders, partners en opa’s en oma’s de wandelaars te verwelkomen, hier en daar met een bloemetje of een cadeautje.

foto a4d2013

foto a4d2013

foto a4d2013

Verslag en foto's: San Maton

Heeft u ook meegedaan aan de avondvierdaagse 2013 gelopen, stuur dan eens een wandelverslag (met of zonder foto’s) met uw ervaring(en) tijdens deze tocht naar ons mailadres: secretariaat @wsv-de-eekhoorn.nl

Wij zullen dan ook uw verslag op onze website plaatsen.